Motto İtalya Turu • THY ile • 7 Gece 8 Gün Tur Programı

Outlet Alışveriş Turu Dahil!

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
Gezilecek Yerler: •Milano, •Venedik, •Floransa, •Pisa, •Roma, •Napoli
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – MİLANO – (Como Turu) – VENEDİK

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde uçuştan 3 saat önce gerçekleştireceğiniz bilet, bagaj teslim ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları ‘nın TK1873 sefer sayılı uçuşu ile 07:35 ’de Milano ‘ya ve sonrasında yerel saat ile 09:30 ’da Milano Malpensa Havalimanı ‘na varışımız ardından bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile şehir turumuzu gerçekleştirmek üzere Milano şehir merkezine hareket ediyoruz. Avrupa’nın moda başkentlerinden biri olan Milano, bunun yanı sıra mutfağı, operası, kiliseleri ile öne çıkmaktadır. İtalya’nın iş ve finans başkenti olarak tanınsa da alışveriş ve yeme içme deneyimi için de doğru adres olan Milano’da yapacağımız şehir turu esnasında ünlü opera binası La Scala, Duomo Meydanı ve Katedrali, Porta Romano başlıca görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrasında sunulacak serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Como Turu (50 Euro) programımıza katılabilirler. Como Turu programımızda, Hollywood ünlülerinden Avrupa zenginlerine, dünya jet sosyetesinin yazlık evlerine ev sahipliği yapan, lüks yaşamı ve doğal güzellikleri ile ünlü Como Gölü ‘nü ziyaret edecek ve gölün eşsiz manzarası eşliğinde fotoğraf molası vereceğiz. Como gezimizin ardından, Tur bitiminde sunulacak serbest zaman ardından Venedik ‘e doğru yola çıkıyoruz. Venedik bölgesi otelimize transfer. Odaların alınması ve dinlenmek üzere serbest zaman.



2 Gün: VENEDİK – (Venedik Şaheserleri & Saklı Venedik Yürüyüş Turu) – (Venedik Renkli Adalar & Gondol Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Venedik Şaheserleri ve Saklı Venedik Yürüyüş Turu (70 Euro – Vapuretto ve şehir giriş ücretleri dahil) programımıza katılabilirler. Venedik‘te gerçekleştireceğimiz turumuz esnasında, taş ve mermerden inşa edilerek sütunları İstanbul’dan getirilen San Marco Meydanı, San Marco Bazilikası, ihtişam ve güç sembolü olarak tasarlanan ve kullanılan Dükler Sarayı, Saat Kulesi, Tövbe Köprüsü, tarihi Campanille Çan Kulesi gibi başlıca ikonik yapıtları görecek, ardından köprüler ile birbirine bağlanan ve dar kanallar boyu uzanan Venedik sokaklarında keyifli bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Tur bitiminde verilecek serbest zaman diliminde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Venedik Renkli Adalar ve Gondol Turu (70 Euro) programımıza katılabilirler. Venedik adasını lagünlerin içinden geçerek farklı açılardan gözlemleme şansına sahip olacağımız bu turumuzda, Lido ve Murano adalarını denizden görecek ve dünyanın en renkli 10 yerinden birisi olarak bilinen, dantelleri ile ünlü balıkçı köyü Burano Adası’nı ziyaret edeceğiz. Çevre gezisi ve alışveriş için verilecek serbest zaman Venedik’e dönerek şehrin sembolü haline gelmiş olan Gondol gezimizi gerçekleştirerek turumuzu tamamlıyoruz. Tur sonrası Venedik bölgesindeki otelimize dönüyoruz. Dinlenmek üzere serbest zaman.



3 Gün: VENEDİK – (Verona Turu) – FLORANSA

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemleri ardından Floransa ‘ya hareket ediyoruz. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Verona Turu (50 Euro) programımıza katılabilirler. UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi ‘nde yer alan Verona, aynı zamanda Colosseum’dan sonra İtalya’nın en büyük ikinci amfi tiyatrosuna ev sahipliği yapmaktadır. Ünlü İngiliz yazar Shakespeare’in kaleme aldığı, bugün dünyada bilinen en büyük aşk hikayesini anlatan, ünlü eseri Romeo & Juliet ‘in geçtiği Juliet’in evini ve meşhur Erbe Meydanı ‘nı göreceğimiz Verona turumuzun ardından Floransa ‘ya doğru olan yolculuğumuza devam ediyoruz. Rönesans’ın başkenti ve Pinokyo’nun memleketi Floransa’da, önce portakal rengi kubbesiyle hemen dikkat çeken ve Avrupa’nın 4. büyük kilisesi Santa Maria Del Fiore Katedrali’ni dışarıdan göreceğiz. Katedralin en dikkat çeken özelliklerinden biri de bazıları Kur’an-ı Kerim’de de zikredilen peygamber kıssalarının temsili olarak canlandırıldığı ve ‘Cennet Kapısı’ olarak adlandırılan bronz kapıdır. Daha sonra bir zamanlar halkı parlamentoya davet etmek için kullanılan Giotto’ nun Çan Kulesi, yüzyıllar boyunca Floransa’nın politik ve sosyal merkezi olan ve Michalengelo’nun ünlü Davut Heykeli’nin de bulunduğu Senyörler Meydanı ile antika ve kuyumcu dükkânlarıyla meşhur Eski Köprü (Ponte Vecchio) görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası Floransa bölgesindeki otelimize transfer. Odaların alınması ve dinlenmek üzere serbest zaman.



4 Gün: FLORANSA – (Tren ile Cinque Terre Turu) – (Portofino & Santa Margherita Ligure Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Tren ile Cinque Terre Turu (60 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzda ziyaret noktamız Cinque Terre olacaktır. Cinque Terre, art arda sıralanmış birbirine patika yollarla bağlı köylerden oluşmaktadır. Renkli evleri, kendine özgü yöresel tatlarıyla İtalya'nın batı sahilinde yer almaktadır. Kültürü ve tarihi özellikleri sayesinde Unesco'nun Dünya Mirası Listesi’nde yer almakla birlikte ayrıca milli park olarak korunmaktadır. Cinque Terre ‘de sunulacak serbest zaman esnasında arzu eden misafirlerimizle birlikte ekstra olarak Portofino & Santa Margherita Ligure Turu (65 Euro) programımızı düzenliyoruz. Turumuzda ilk ziyaret noktamız pastel renkli binaların çevrelediği ve ziyaretçilerine adeta bir İtalyan film setindeymiş hissi veren Santa Margherita Ligure olacaktır. Yaz ve kış tertemiz havası, sokakları ve plajları ile İtalya ‘nın en gözde mekanlarından olan Santa Margherita Ligure ‘de gerçekleştireceğimiz yürütüş turunda yanyana mağaza ve pastanelerin bulunduğu sokaklara açılan Piazza Caprera Meydanı ve barok kilise Chiesa di Santa Margherita d’Antiochia panoramik olarak başlıca göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuzun devamında toplu taşıma araçları ile Portofino ‘ya varıyoruz. Rengarenk evlerin çevrelediği, tüm güzelliği ile şarkılara ilham kaynağı olmuş olan Portofino, daracık sokakları rengarenk evleri, yeşil tepeleri ve turkuaz rengi Akdeniz ile görülmeye değer güzellikteki manzarasıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakmaktadır. Portofino turumuz sonrasında Floransa bölgesindeki otelimize dönüyor ve dinlenmek üzere serbest zaman sunuyoruz.



5 Gün: FLORANSA – PİSA – (San Gimignano & Siena Turu) – ROMA

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemleri ardından Pisa’ya hareket ediyoruz. Pisa’ya varışımızla birlikte gerçekleştireceğimiz şehir turumuzda Pisa Kulesi, Katedral, vaftizhane ve Miracoli Meydanı gezilecek yerler arasındadır. Fotoğraf molası ve çevre gezisi için sunulacak serbest zaman ardından Roma’ya doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan San Gimignano & Siena Turu (70 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzun ilk ziyaret noktası olan San Gimignano, Orta Çağ mimarisini ve görünüşünü günümüze kadar korumuş olması sebebiyle UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi ‘ne kendine yer bulan San Gimignano, savaşlar ve doğal afetler neticesinde 76 adet kuleden ayakta kalmayı başaran 14 mimari harikası kule sayesinde “Güzel Kuleler Kasabası” olarak da bilinmektedir. San Gimignano’nun, adeta zamanın durduğu ve ziyaretçilerini Orta Çağ dönemine bir zaman yolculuğuna çıkmış hissi uyandıran ve her biri kasaba meydanına açılan dar sokaklarında, 14 ihtişamlı kuleyi panoramik olarak görebileceğimiz meydanlarında gerçekleştireceğimiz çevre gezisi ardından turumuzun ikinci durağı Siena olacaktır. Siena, Orta Çağ’dan kalma dar sokakları, ufak caddeleri ve Avrupa’nın en büyük meydanı olarak kabul edilen Campo Meydanı ile ünlüdür. Siena ‘da Campo Meydanı ve bu meydana çıkan dar ve tarihi sokaklarda gerçekleştireceğimiz keyifli gezi ile turumuzu tamamlayarak Roma’ya doğru olan yolculuğumuza devam ediyoruz. Roma bölgesindeki otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



6 Gün: ROMA – (Roma İkonları & Nemi Çilek Köyü Turu) – (Vatikan ve Roma Lokal Mahalleler Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Roma İkonları & Nemi Çilek Köyü Turu (85 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzda ilk ziyaret noktamız Nemi olacaktır. Dağ çilekleri ile bilinen ve bu özelliği ile “Çilek Köyü” olarak adlandırılan Nemi, her yıl düzenlenen çilek festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Meydanlara açılan daracık sokakları, büyüleyici göl ve vadi manzarasının havadaki çilek kokusu ile birleştiği Nemi’de gerçekleştireceğimiz çevre gezisi ardından Urbs aput mundi yani “Dünyanın merkezindeki kent” olarak adlandırılan; sanat, tarih, müzik, alışveriş, güneş ve yemekleri ile karşınıza çıkan, antik dönemden Rönesans’a uzanan farklı stillerdeki binalarıyla Roma ve ikonlarında sizi tarihi bir yolculuğuna çıkarıyoruz. Mimarların birbiriyle yarışarak ortaya koyduğu eserler her mevsim binlerce turisti şehre çekerken, Roma tüm güzelliği ve estetiğiyle bu kalabalıkları bile insanı boğmadan taşıyabiliyor. Turumuzda Avrupa Medeniyeti ’ne şekil vermiş, 23 asırlık tarihe tanıklık eden imparatorluk şehri Roma’da önce şehrin sembolü haline gelen ve Roma İmparatorluğu boyunca gladyatör dövüşlerine ev sahipliği yapmış antik tiyatro Colosseum, imparatorluk zamanında şehrin tören merkezi olan Roma Forumu, efsaneye göre içine para atanın tekrar Roma’ya geleceğine inanılan Aşk Çeşmesi, sokak sanatçılarıyla meşhur İspanyol Merdivenleri, Piazza Pietra Piazza Popolo panoramik olarak görülecek yerler arasında olacaktır. Tur bitiminde Roma şehir merkezi Pantheon’da serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Vatikan ve Roma Lokal Mahalleler Turu (65 Euro) programımıza katılabilirler. Castel San’t Angelo – Melekler Şatosu ve Navona Meydanı’nı görerek başlayacağımız turumuzda Hristiyanlık dininin Katolik mezhebinin merkezi olan ve yüzölçümü olarak Dünya’nın en küçük ülkesi olan Vatikan / San Pietro ‘yu ziyaret ediyoruz. Her yıl binlerce Katolik’in ibadet için geldikleri ve toplandıkları, özel günlerde ise Papa ‘nın makamından dışarı çıkarak halkı selamladığı, 140 azizin heykelleri ile Dünya’nın en büyük katedrali olan San Pietro Katedrali’nin yer aldığı San Pietro Meydanı ‘nda (Aziz Petrus Meydanı) serbest zaman sunuyoruz. Dileyen misafirlerimiz müsaitliğe bağlı olarak katedral bölümünü ücretsiz olarak ziyaret edebilirler. Sunulacak serbest zaman ardından Roma Lokal Mahalleler gezimize başlıyoruz. Roma halkının arasına karışıp, adeta şehrin birer sakini gibi hissedeceğimiz bu gezimizde, doğallığı ve sadeliğinin yanı sıra kafeleri, küçük aile lokantaları, butikleri, manavları, kasapları ve daha birçok küçük ve şirin dükkanları ile gerçek İtalya havasını yaşayacağımız Trastevere, Piazza Trilussa, Ponte Sisto ve Getto bölgeleri ile 2 köprüyle şehre bağlanan Antik Tiber Adası görülecek yerler arasındadır. Küçük masalar atılmış, labirenti andıran arka dar sokaklarında yapacağımız yürüyüş turu ardından turumuzu tamamlayarak Roma bölgesi otelimize dönüyoruz.



7 Gün: ROMA – (Amalfi Kıyıları ve Sorrento Turu) – NAPOLİ

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemleri ardından Napoli’ye hareket ediyoruz. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimizle birlikte extra olarak Amalfi Kıyıları ve Sorrento Turunu (95 Euro) düzenliyoruz. Denizin ve güneşin birbirini kucakladığı Amalfi Kıyılarında mavinin her tonuna şahitlik etmek üzere yola çıkıyoruz. Kıyı boyunca uzanan sarp kayalıklar ve kayalıklara adeta oyulmuş rengarenk evler eşliğinde yapacağımız turumuzda; limonları ile ünlü Sorrento’yu da ziyaret ettikten sonra, limon ağaçlarının her yeri kapladığı, çiçek saksılarının balkonları süslediği, pastel renklerde evleri ve labirent gibi uzayan sokakları ile kartpostalları süsleyecek kadar romantik olan bu güzel yerde fotograf çekmek için serbest zamanımız oluyor. Tur sonrası Positano'ya geçiyoruz. Positano tepelerinden muhteşem manzarayı panoramik olarak seyrederek Positano'nun muhteşem yollarından Amalfi'ye ulaşıyoruz. Amalfi gezimiz esnasında Amalfi ‘nin rengarenk evleri ile çevrelenmiş sokaklarını keşfedecek, yöresel lezzetleri ve hediyelik eşyaları bulabileceğimiz dükkanları gezeceğiz. Ayrıca Amalfi Katedrali de bu gezimiz esnasında panoramik olarak göreceğimiz yerler arasındadır. Amalfi ‘den sonra rotamız muhteşem deniz manzarasına hâkim bir tepede yer alan Ravello olacaktır. Tur bitimiNapoli’ye doğru olan yolculuğumuza devam ediyoruz. Düzenleyeceğimiz Napoli panoramik şehir turumuzda Castel Nuovo, Palazzo Reale di Napoli, Galleria Umberto, Teatro di San Carlo, Via Toledo, Piazza del Plebiscito, Basilica Reale Pontificia San Francesco da Paola görülecek yerler arasındadır. Şehir turu ardından Napoli bölgesi otelimize transfer. Odaların alınması ve dinlenmek üzere serbest zaman.



8 Gün: NAPOLİ – (Öğle Yemekli Pompei Turu) – OUTLET TURU – İSTANBUL

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemleri ardından serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Öğle Yemekli Pompei Turu (65 Euro – ören yeri giriş ücreti dahildir) programımıza katılabilirler. M.S. 79’da patlayan ve şehri yok eden Vezüv Yanardağı 'nın eteklerinde uzanmakta olan Pompei, arkeologların 1748 yılında uzun süren kazıları sonucu, şehir tüm canlılığıyla ortaya çıkarılmıştır. Pompei Turu ve lokal restoranda alınacak öğle yemeğimizin (1 içecek dahil) ardından turumuzu tamamlıyoruz. Pompei Turu bitiminde İstanbul’a gerçekleeşcek olan uçuşumuz için Napoli Havalimanı’na doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde Dünya moda akımına yön veren İtalya’nın en ünlü alışveriş merkezlerinden Outlet Design Center ‘ı ziyaret edeceğiz. Keyifli bir alışveriş için sunulacak serbest zaman ardından Napoli Havalimanı’na varış. Bagaj teslim, check-in ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları ‘nın TK1880 sefer sayılı uçuşu ile 19:45’de İstanbul’a uçuyoruz. TSİ 23:05 ‘da İstanbul Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Hava Yolları tarifeli seferleri ile İstanbul HL – Milano // Napoli – İstanbul HL parkurunda uçak bileti,
  • Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,
  • 3* & 4*şehir dışı otellerde toplam 7 gece oda & kahvaltı konaklamalar,
  • Havalimanı – otel – havalimanı transferleri ve şehirlerarası transfer,
  • Milano, Floransa, Pisa ve Napoli ‘de panoramik şehir turları ve/veya çevre gezileri
  • Outlet Alışveriş Turu
  • Türkçe rehberlik hizmetleri.
  • TURSAB Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize ücreti ve servis bedeli
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,
  • İç hat bağlantı uçak bileti,
  • Öğle ve akşam yemekleri,
  • Programda belirtilen/belirtilmeyen ekstra tur ve geziler,
  • Otel şehir vergileri (yerel otoriteler tarafından alınan ve 7 gece toplam 30 Euro tutarında ücretlerdir)
  • İsteğe bağlı şoför bahşişleri (Kişi başı 10 Euro)


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler elde olmayan nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir. Bu gibi durumlarda Bodisa Travel misafirleri, yine Bodisa Travel sorumluluğundadır.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bodisa Travel yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumunda bulunduğundan, Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Bodisa Travel`in hiç bir sorumluluğu yoktur. Bodisa Travel sadece aracı kurum evrak takibi görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Bodisa Travel’in  herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır. 
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 
    • Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemler olup, misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında ilgili hava yolu kontuarlarında ya da online olarak hava yolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.
    • Tura katılım için Bodisa Travel tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havaalanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binmeyen kişilerin uçuşu gerçekleştirememelerinden Tur Şirketi sorumlu değildir.
    • Uçağı kaçıran kişilerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletleri ve gidilecek bölgedeki transferlerine dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.
    • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir. (Seyahat Sağlık Sigortası Poliçelerinizi Acentemizden Temin Edebilirsiniz)
    • Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu ve sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
    • Uçuşlarda oluşabilecek son dakika rötarları ve kapı değişiklikleri havaalanlarında sesli anons edilmekte ve alandaki bilgi panolarında gösterilmektedir. Bu bilgiler kişiler tarafından takip edilmelidir.
    • Bodisa Travel yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Bodisa Travel`in hiç bir sorumluluğu yoktur. Bodisa Travel sadece aracı kurum evrak takibi görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Bodisa Travel’in  herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır. 
    • Turlarımıza katılan kişilerin; şahsi eşyaları, çantaları ve valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan, kaybolan veya çalınan eşyalardan Bodisa Travel sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında ülkeye veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalan süreye kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonraödediği rezervasyon bedelinden kesinti yapılarak kalan tutarı iade edilir. 30 - 20 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %50 'ini, 20 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat hangi yöntemle yapılmış ise aynı yöntemle iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TRY (Türk Lirası) cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden iade hesaplaması yapılır...
    https://www.bodisatravel.com/motto-italya-turu-thy-ile-7-gece
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 24.04.2024 00:41 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.