Bangkok & Pattaya Turu 6 Gece (Singapur HY) Tur Programı
Önemli Not: Tur Programında Yer Alan Uçuş Parkur ve Saatleri Şablondur, Her Tur Tarihinde Uçuş Saati ve Parkur Detaylarda Farklılıklar Bulunabilmektedir. Katılmak İstediğiniz Tur Tarihinin Detaylı Uçuş Saat ve Parkur Bilgilerini Bizlerden Öğrenebilirsiniz!
Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
Gezilecek Yerler: •Bangkok, •​Pattaya
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – SİNGAPUR

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali Singapur Havayolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 10.30'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Singapur Hava Yolları’nın SQ 391 sefer sayılı uçağı ile saat 13.30’da Singapur’a hareket.



2 Gün: SİNGAPUR – BANGKOK

Saat 05.00’da Singapur’a varış. Varışın ardından Singapur Havayolları’nın SQ 970 sefer sayılı uçağı ile saat 07.15’te Bangkok uçuşumuz gerçekleşiyor. 08.40’ta varışımızı takiben panoramik şehir turu. Turumuzda dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle Yatan Budha heykeli, Oturan Budha heykeli, Stupa’lar (mezar taşları), Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Budha heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı gezilecek yerler arasındadır. Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Parlamento Binası ve Tayland’ın şu anki kralının Bangkok’taki malikânesi panoramik olarak görülecek yerler arasında bulunmaktadır. Şehir turundan sonra Arzu eden misafirlerimiz, rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Bangkok kanal turuna katılabilirler (40 USD) (Ulaşım + Rehberlik). Uzak Doğu’nun Venedik’i olarak bilinen Bangkok’ta yapacağımız bu turumuz esnasında Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatı bulacaksınız. Taylıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, Tayland’ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besleyecek ve gezimizi bitirmeden önce Bangkok’un en meşhur 3 tapınağından biri olan muazzam mimarisiyle Wat Arun’u panoramik olarak göreceğiz.  Tur sonunda otelimize transfer oluyoruz ve odalarımızı alıyoruz. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Baiyoke sky & Pat Pong Gece Pazarı gezisine katılabilirler  (35 USD) (Ulaşım + Akşam Yemeği + Rehberlik). 309 Metre yüksekliği ile Baiyoke Sky Tayland’ın 85 katlı en uzun binasıdır. Binanın 77. Katında bulunan 360 derece tüm şehri görebileceğiniz restoranda müthiş manzaraya karşı açık büfe akşam yemeği. Yemeğin ardından Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace Çanta vs.) ağırlıklı olduğu PatPong Gece Pazarı'na geçiyoruz. Ünlü alışveriş ve barlar sokağında güzel vakit geçireceksiniz. Sıkı pazarlık yapmayı unutmayınız.Geceleme otelimizde.



3 Gün: BANGKOK

Sabah kahvaltısının ardından ekstra olarak düzenlenecek Yüzen Çarşı turu (50 USD) (Ulaşım + Rehberlik). Bu turumuzda Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca tanınmış Siam İkizleri’nin doğduğu Samut Songkram Kasabası’nda bir Hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada Tay Halkı’nın Hindistan cevizi ağacından nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Ayrıca içerdeki orkide bahçesini de gezebilirsiniz. Buradan hareket edip 10 dakika civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip nefis egzotik Uzak Doğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyoruz. Nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkânına sahip olacaksınız. Yüzen Çarşı’yı öğlen kapanana kadar geziyoruz. Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu ağaç oyma atölyesini gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçların sanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Bangkok’a dönüş yolunda rehberinizin alacağı Tayland’ın en meşhur tropik meyvelerinin tadına bakacaksınız. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Chao Praya Dinner Cruise & Asiatique Riverfront Gece Pazarı turuna katılabilirler.  (45USD) (Ulaşım +Rehberlik +Açık Büfe Akşam Yemeği). Uzakdoğu’nun Venedik’i olarak bilinen Bangkok’un krallar nehri Chao Praya üzerinde 41 metre genişliğindeki teknemizde canlı müzikli akşam yemeği sizleri bekliyor. Yemeğimizin ardından tarihi Siam Krallığına dayanan, okyanus ötesi Avrupalı ülkeler ile Tayland arasında ilk ticaretin yapıldığı bölgede inşa edilmiş, tarih ve modernizmin iç içe geçtiği, içerisinde 1500’den fazla dükkân ve restoran ile Bangkok’un en yeni eğlence merkezi olan Asiatique gidiyoruz. Alışveriş için serbest zaman geçirirken krallar nehri olarak bilinen Chao Praya’a karşı içeceklerinizin tadını çıkarmanın tam zamanı. Geceleme otelimizde.



4 Gün: BANGKOK - PATTAYA

Kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra Khancanaburi Turu‘na katılabilirler. (Ulaşım +Rehberlik + Girişler + Öğlen Yemeği)( 65 USD). Khancanaburi Tayland’ın görülmeye değer tarihi ve doğal güzellikleri olan noktalarından birisidir. Sabah otelimizden hareket ederek doğuya 130 km/2,5 saatlik keyifli bir yolculuk yapıyoruz. İlk durağımız Jeith savaş müzesi. Bu müzede 2. Dünya savaşında hayatını kaybeden yabancı askerlerin mezarlarını da ziyaret ettikten sonra Kwai köprüsüne geçiyoruz. Kwai köprüsü 2. Dünya savaşı sırasında Amerikalı ve İngiliz esirler tarafından inşa edilmiş ve kitaplara, filmlere konu olmuştur. Köprünün ardından yerel bir restaurantta öğlen yemeğimizi yiyoruz. Yemeğin ardından gelecek durağımız Death Railway olarak adlandırılan ve yine 2. Dünya savaşı esirleri tarafından tepelerden oyularak yapılan tarihi bir demiryolu. Bu yol üzerindeki Buddha mağarasını ziyaret edip gezimizi bitiriyoruz. Gezi bitiminde otele dönüyoruz. Akşam arzu eden misafirlerimiz, rehberlerinizin düzenleyeceği yemekli ekstra Siam Niranit Gezisi’ne katılabilirler (55 USD) (Ulaşım + Giriş + Akşam Yemeği). Bangkok’un en meşhur kabare gösterisine hoş geldiniz. Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Tayland kültür ve tarihini essiz koreografilerle izleyicilerinin beğenisine sunan Siam Niramit Show, Guinness Rekorlar kitabında yerini almış devasa sahnesi, 150’nin üzerindeki dansçı kadrosu ve dünya üzerindeki en son sahne teknolojisi ile izleyenlere unutulmaz bir aksam vadediyor. 4 boyutlu efektler, göz alıcı sahne kostümleri, havada bale, akrobasi, ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Show’umuzun ardından otelimize dönüş. Geceleme otelinizde.



5 Gün: PATTAYA

Kahvaltıyla başlayan gün Pattaya’ya doğru başlayan yolculukla devam ediyor. Yol üzerinde bir mücevher fabrikası gezilerek burada Tayland'da çıkan safir, yakut gibi değerli taşların nasıl işlendiğini ve mücevher haline getirildiğini göreceğiz, arzu eden misafirlerimiz alışveriş yapabilecekler. Pattaya’ya varışın ardından otelimize transferimiz gerçekleşiyor. Oda dağılımdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin ekstra olarak düzenleyeceği Timsah Çiftliği Gezisi ‘ne katılabilirler. (Ulaşım + Giriş + Rehberlik)(25 USD) Timsahlarıyla ünlü Tayland’da bulunan yüzlerce timsah çiftliklerinin içinden sizin için seçtiğimiz en ilgi çekici ve en güzeli olan Million Year Stone Park’ı ziyaret ediyoruz. Timsah şov gösterisi tüm inanılmazlığı ile seyrinize sunulacak. Akşam arzu eden misafirlerimiz, rehberlerinizin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü Alcazar Show'unda unutulamayacak bir gece geçirme imkânını bulacaklar. (Ulaşım + Giriş + Rehberlik)(40 USD) Tayland’da Lido tarzında sunulan bu özel kabare şovunda değişen sahne dekorları kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle görsel şöleni izleyerek geçireceğiniz unutulmaz bir akşama hazır olun! Şov sonrası bir sürpriz sizleri bekliyor. Daha sonra rehberiniz eşliğinde Pattaya’yı yürüyerek yakından tanıyoruz. Gezi bitiminde otele dönüyoruz.



6 Gün: PATTAYA

Kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği öğle yemekli ekstra Mercan Adası Gezisi ‘ne katılabilirler. (Ulaşım + Öğle yemeği + Park girişi + Rehberlik)(50 USD) Pattaya Sahili’nden özel sürat teknelerimizle, palmiye ağaçları arasında mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularında yüzebileceğimiz Mercan Adası’na gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık, salata ve tropik meyvelerden oluşuyor. Gezi bitiminde otele dönüyoruz.



7 Gün: PATTAYA

Kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra Nong Nooch Tropik Bahçe Gezisi'ne katılabilirler. (Ulaşım + Giriş+ Rehberlik)(40 USD) Tayland’da yıllarca en iyi düzenlenmiş bahçe ödülü almış olan bu muazzam tropik bahçede çok sayıda fotoğraf çekeceğinizi garanti ediyoruz. Önce Tay Kültürü’nü yakından tanıyacağımız bir kültürel şov izleyeceğiz. Tay dansları, Tay Boksu Gösterisi, tarihi savaşların canlandırmasını izledikten sonra ikinci bolüme geçecek ve burada fillerin yaptıkları harika gösteriyi izleyeceğiz. Tayland’ın simgesi bu sevimli hayvanların marifetlerine inanamayacaksınız. Daha sonra büyüleyici bahçeyi gezecek ve çeşit çeşit orkidenin bulunduğu özel bölümü göreceğiz. Gezi bitiminde otele dönüyoruz.



8 Gün: PATTAYA

Kahvaltıdan sonra odaları boşaltıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra Fil Safarisi Gezisi ‘ne katılabilirler. (Ulaşım + Giriş + Rehberlik)(40 USD). Hayatınızda kaç kere fil üstünde safariye çıkabilirsiniz. İşte ayağınıza gelen fırsat. Fillerle ilgili bilgi alımından sonra orman içinde fillerle safari macerası başlıyor. Uçuş saatimize bağlı olarak özel otobüsümüz ile Bangkok Havalimanı’na hareket ediyoruz. Varışımızın ardından Singapur Hava Yolları’nın SQ 983 sefer sayılı tarifeli uçağı ile 20:10’da Singapur’a hareket. Yerel saat ile 23:30’da Singapur’a varış.



9 Gün: BANGKOK - SİNGAPUR - İSTANBUL

Sonrasında Singapur Hava Yolları’nın SQ392 sefer sayılı tarifeli uçağı ile 01:45’te İstanbul’a hareket. Yerel saat 07:45’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Singapur Hava Yolları ile İstanbul-Singapur-Bangkok / Bangkok - Singapur-İstanbul ekonomi sınıfı uçak biletleri
  • Havalimanı vergileri
  • Seçilen Kategori otellerde 6 gece kahvaltı dâhil konaklamalar 
  • Havalimanı-otel-havalimanı transferleri    
  • Tüm şehirlerarası transferler    
  • Bangkok Pattaya transferi
  • Panoramik Bangkok şehir turu
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar
  • Opsiyonel turlar
  • Müze ve ören yerleri giriş ücretleri
  • Tüm öğle/akşam yemekleri ve içecekler


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Bodisa Travel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalaya kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonra, ödediği rezervasyon bedelinin kalan tutarı iade edilir. 30 - 16 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %40 'ini, 14 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat kanalı hangisi ise aynı kanal üzerinden iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TL cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden hesaplama yapılır...
    https://www.bodisatravel.com/bangkok-pattaya-turu-singapur-havayollari
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 28.03.2024 13:46 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.