Bangkok & Pattaya Turu THY (Yarım Pansiyon) Tur Programı
Önemli Not: Tur Programında Yer Alan Uçuş Parkur ve Saatleri Şablondur, Her Tur Tarihinde Uçuş Saati ve Parkur Detaylarda Farklılıklar Bulunabilmektedir. Katılmak İstediğiniz Tur Tarihinin Detaylı Uçuş Saat ve Parkur Bilgilerini Bizlerden Öğrenebilirsiniz!
Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
Gezilecek Yerler: •Bangkok, •Pattaya
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – BANGKOK

İstanbul Havalimanı ‘nda uçuşunuzdan 3 saat önce hazır bulunarak gerçekleştireceğiniz check-in, bagaj teslim ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları ‘nın TK64 sefer sayılı uçuşu ile 20.55‘de Bangkok ‘a uçuyoruz.



2 Gün: BANGKOK – PATTAYA – (Sunset Doğruluk Tapınağı ve Pattaya Gece Turu – Akşam Yemeği Dahil)

Yerel saat ile 10.15‘de Bangkok ‘a varışımız sonrasında Pattaya hareket. Pattaya ‘ya varışımıza istinaden otelimize transfer ve dinlenmek için serbest zaman. Akşam üzeri arzu eden misafirlerimiz, ekstra olarak düzenleyeceğimiz Sunset Doğruluk Tapınağı ve Pattaya Gece Turu’na – Akşam Yemeği Dahil (65 Euro) katılabilirler. Şehrin en önemli simgelerinden birisi olan Doğruluk Tapınağı, mimari yapısı ve inşa edilme şekliyle Dünya’da nadide örnekler arasındadır. Okyanus kıyısında, tamamı ahşap ve el işçiliği ile üretilmiştir. Detaylarında antik çağ felsefeleri farklı dünya görüşleri, kültürleri ve sanatları anlatılmaktadır. Gün batımının oluşturduğu eşsiz atmosfer ve manzaranın keyfini çıkaracağız. Sonrasında, akşam yemeğimizi alacağımız lokal restorana hareket edilecektir. Devamında dünyaca meşhur, Güney Asya’nın en renkli gece hayatını gözlemleyeceğimiz Pattaya gece turu düzenlenecektir. Tur sonrası otelimize transfer.



3 Gün: PATTAYA – (Mercan Adası Turu – Öğle Yemeği Dahil)

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Mercan Adası Turu ‘na Öğle Yemeği Dahil (55 Euro) katılabilirler. Speed Bot ile Mercan adasına varış. Yemyeşil tepeleri ve bembeyaz berrak plajları ile Pattaya ‘nın en ünlü adalarından bir tanesi olan Mercan Adası’nda, güzel plajların tadını çıkarabilir, masmavi sularda yüzebilir, farklı su sporları ve aktiviteleri deneme şansı bulabilirsiniz. Öğle yemeğimizi lokal restoranda alacağız. Tur sonrası otelimize transfer ve dinlenmek için serbest zaman.



4 Gün: PATTAYA – (Pattaya Kombi Turu – Öğle Yemeği Dahil) – (Alcazar Cabaret Show Turu)

Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Pattaya Kombi Turu ‘na Öğle Yemeği Dahil (85 Euro) katılabilirler. Turumuzda ilk olarak, Nong Nooch Botanik Bahçesi’nde masalsı bir gezintiye çıkıyoruz. 2 km alana kurulmuş olan ve Güneydoğu Asya ‘nın en büyük Tropikal Botanik bahçesi olma unvanına sahip Nong Nooch, 8000 üzerinde bitki türüne ev sahipliği yapmaktadır. Rengarenk çiçekler fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmezi olacaktır. Gezimiz esnasında Tai kültürüne ait yerel şovlar ve Tai boks gösterileri izleyeceğiz. İlk bölümde tarihi savaşların canlandırmasını ve daha bazı başka gösterileri izledikten sonra ikinci bölüme geçecek ve burada Fil Show izleyeceğiz. Devamında timsahlar ile yapılan inanılmaz Showları izleyebileceğimiz ve onları besleme, farklı hayvan türlerini görme ve onlar ile fotoğraf çekme fırsatı bulacağımız Timsah Çiftliği ’ne gidiyoruz. Sonrasında bölgeye özgü hediyelik eşyalar bulabileceğimiz ve yine bölgeye özgü değerli taşların nasıl işlendiğini göreceğimiz alışveriş molasının ardından öğle yemeğimizi alacağımız yerel restorana hareket ediyoruz. Öğle yemeği sonrasında Pattaya ‘daki otelimize transfer ve dinlenmek için serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Alcazar Cabaret Show Turu ‘na (35 Euro) katılabilirler. Uzakdoğu ‘nun en meşhur Lido ve Broadway tarzı kabaresi olan Alcazar Cabaret Show ‘u izliyoruz. Değişen sahne dekorları, değişen renkli kostümleri ile dansçılar, harika ses ve ışık efekt sistemleri bizlere unutulmaz bir gece yaşatacaklar. Gösteri sonrasında otelimize transfer.



5 Gün: PATTAYA – (Koh Samet Adası Turu – Öğle Yemeği Dahil)

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Koh Samet Adası Turu ‘na Öğle Yemeği Dahil (65 Euro) katılabilirler. Turumuzda öncelikle yerel hayatı gözlemleyebileceğimiz balıkçı kasabasına hareket ediyoruz. Balıkçı kasabasında çevre gezisi ve fotoğraf molasının ardından tekneyle yapacağımız yolculuk sonrasında kristal berraklığındaki denizi, bembeyaz kumsalı ve tropikal plajları ile Pattaya’da turizmin en gözde merkezlerinden bir tanesi olan Koh Samet Adası’na varacağız. Öğle yemeği lokal restoranda alınacaktır. Tur sonrası otelimize transfer. Dinlenmek için serbest zaman.



6 Gün: PATTAYA – BANGKOK – (Bangkok Akşamları ve Chao Phraya River Cruise Turu – Akşam Yemeği Dahil)

Sabah kahvaltısının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyoruz ve Bangkok ‘a hareket ediyoruz. Varışımız sonrasında Bangkok panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Krallık rejimi ile yönetilen Tayland’ın kralının ikametgahını (malikane), Parlamento Binasını, Çiçek Pazarı ‘nı, Demokrasi Anıtı, panoramik şehir turu kapsamında göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turu sonrasında otelimize transfer ve odaların alınması için serbest zaman.  Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Bangkok Akşamları ve Chao Phraya River Cruise Turu ‘na Akşam Yemeği Dahil (75 Euro) katılabilirler. Chao Phraya nehrinin kenarında konumlandırılmış, Bangkok ‘un en büyük açık hava projelerinden birisi olan, Asiatique Riverfront ‘da aynı çatı altı altında alışverişi, eğlenceyi ve farklı kültürlere ait etkinlikleri deneyimleyeceğiz. Ardından açık büfe akşam yemeğimizi alarak canlı müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçireceğimiz Chao Phraya River Cruise gezimizi düzenliyoruz. Tekne turumuz sonrasında Bangkok Gece Turu kapsamında şehrin gece hayatını ve ışıklar altındaki güzelliğini farklı açılardan gözlemleyeceğiz. Tur sonrasında otelimize transfer.



7 Gün: BANGKOK – (Bangkok Kombi Turu – Akşam Yemeği Dahil)

Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Bangkok Kombi Turu ‘na (75 Euro) katılabilirler. Turumuzun ilk bölümünde Egzotik Uzak Doğu ‘nun karakteristik ve kültürel değerlerini en fazla hissedeceğimiz programlardan biri olan bu turumuzda ilk olarak Hindistan Cevizi Çiftliği ‘ni ziyaret ediyoruz. Hindistan Cevizi ağacının yerel halk tarafından tüm kullanım şekillerini gözlemledikten sonra, bu ağaçtan yapılan hediyelik eşyaları satın alabilmek için kısa bir serbest zaman sunuyoruz.  Ardından Tai stili tekneler ile Yüzen Çarşı ‘ya ulaşıyoruz. Nehir üzerindeki kanolardan oluşan tezgahlarda hediyelik eşyaların, tropik meyve ve sebzelerin satıldığı dünyaca ünlü Yüzen Çarşı ‘da alışverişin ve yerel satıcılar ile pazarlığın keyfini yaşayacağız. Yüzen Çarşı turumuz sonrasında Yılan Çifliği ‘ni ziyaret edecek, piton ve kobra gibi yılanlarla yapılan şovları izleyeceğiz. Sonrasında otele hareket ve dinlenmek için serbest zaman sunulacaktır. Turumuzun ikinci bölümünde akşam yemeğimiz için yerel restorana hareket ettikten sonra Bangkok ‘daki ekonomik alışveriş bölgelerinden birisi olan Patpong Gece Pazarı’na gidiyoruz. Burada dünyaca ünlü markaların imitasyon ürünlerini, her türlü hediyelik eşyaları bulabilecek, yan yana dizilmiş seyyar dükkanlarda eğlenceli alışverişin keyfini çıkarabileceksiniz. Ekstra tur sonrasında otelimize transfer.



8 Gün: BANGKOK – İSTANBUL – (Bangkok Şaheserleri Turu – Öğle Yemeği Dahil)

Sabah kahvaltısının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyoruz ve sonrasında rehberimizin bildireceği saat aralığında serbest zaman sunulacaktır. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Bangkok Şaheserleri Turu ‘na (45 Euro) katılabilirler.  Turumuzdaki ilk ziyaret noktamız ise Yatan Buddha (Wat Pho) olacaktır. Bangkok ‘taki en büyük tapınak olarak bilinen Wat Pho, 1832 yılında yapılan ünlü Yatan Buddha‘yı korur. Ayakları ve gözleri sedefle işlenen, 45 metre uzunluğunda ve 15 metre yüksekliğinde yapılan ve altınla kaplanan Yatan Buddha ‘yı ziyaret ettikten sonra gezimizin ikinci durağı yapılış tarihi yaklaşık 700 yıl öncesine dayanan Altın Buddha Tapınağı (Wat Traimit) olacaktır. Bir dönem komşusu Burma ile savaşın eşiğine gelen Tayland, ekonomik kriz esnasında heykel için riski azaltmak amacıyla heykeli sıvayla kaplamış ancak yıllar sonra tesadüfen sıvanın düşmesi sonucu heykelin altından yapıldığı anlaşılmıştır. Bu andan itibaren Altın Buddha olarak ünlenen tapınakta gerçekleştireceğimiz ziyaret sonrasında öğle yemeğimizi alacağımız restorana hareket. Sonrasında alışveriş ve çevre gezisi için verilecek serbest zamanın ardından rehberimizin bildireceği saatte dönüş uçuşumuz için Bangkok Havalimanı’na hareket edeceğiz. Türk Hava Yolları ‘nın TK69 sefer sayılı tarifeli uçuşu ile yerel saat ile 23.30 ‘da İstanbul ‘a hareket ediyoruz. TSİ 06.25 ‘de İstanbul Havalimanı ‘na varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Hava Yolları tarifeli seferleri ile İstanbul HL – Bangkok HL // Bangkok HL – İstanbul HL parkurunda ekonomi sınıfı uçak bileti,
  • Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,
  • 3* ve 4* Superior Otellerde toplam 7 gece oda kahvaltı konaklamalar,
  • Havalimanı – otel – havalimanı ve şehirler arası transfer,
  • Bangkok ‘da panoramik şehir turu
  • Türkçe rehberlik hizmetleri (10 kişinin altında katılım olan turlarda İngilizce lokal rehberlik hizmeti sunulacaktır)
  • TURSAB Mesleki Sorumluluk Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli (50 TL)
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,
  • Programda belirtilen/belirtilmeyen, rehber tarafından organize edilebilecek olan ekstra tur ve geziler,
  • Panoramik şehir turlarında müze ve ören yerleri girişleri,
  • Öğle ve akşam yemekleri ve içecekler
  • İsteğe bağlı şoför bahşişleri
  • İsteğe bağlı özel seyahat sağlık sigortası (15 Euro) (70 yaş üzeri 30 Euro)


Kalkış Yerleri
    Notlar

     

    • Bodisa Travel, Demiryolları ve Havayolları ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Bodisa Travel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Bodisa Travel, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir. Bodisa Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur.
    • Bu Programlarımızda gidilen şehirlerde yer alan konaklama tesislerinin standartlarının, Türkiye Otel Konaklama standartlarına henüz ulaşmadığı gözlenmektedir.
    • Ekstra ve dahil olan turların, özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.
    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Panoramik şehir turları 2-3 saat süren otobüs içerisinden yapılan şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden olan, Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    • Tekne Turları minimum 25 kişi katılımıyla yapılmaktadır.
    • Yemekli turlarda menü başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı olup içecekler hariçtir. 
    • Mücbir Sebeplerden Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. 
    • Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Bodisa Travel sorumlu tutulamaz. 
    • Bodisa Travel, Otel kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. 

    İptal Şartları
    • Yurt Dışı Paket Tur Satışlarında, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalan süreye kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç, hizmet bedeli ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar bedeli olarak %10 düşüldükten sonraödediği rezervasyon bedelinden kesinti yapılarak kalan tutarı iade edilir. 30 - 20 gün kalaya kadar rezervasyonu/sözleşmeyi iptal etmesi halinde rezervasyon bedelinin %50 'ini, 20 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını seyahat acentesine ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
    • Tüketici tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri iptal hükmünde olup tarih değişikliği talepleri, ilgili maddelerde belirtilen süreler dikkate alınarak tüketici tarafından yazılı olarak bildirilecektir.
    • Müşteriden tahsilat hangi yöntemle yapılmış ise aynı yöntemle iade işlemi yapılabilmektedir. Şöyle ki; kredi kartı ile taksitli olarak ödeme yapılmış ise yine aynı kredi kartına taksitli olarak iade yapılmakta, Tek çekim ile ödeme yapılmış ise tek defada yine kredi kartına iade yapılmakta, Eğer Banka üzerinden Havale/Eft yapılmışsa yine aynı hesaba iade gönderilecektir. Elden nakit ödeme yapılmış ise yine müşterinin talebi doğrultusunda adına banka hesabına, veya makbuz karşılığında yine elden nakit olarak iade yapılmaktadır.
    • Müşteri ödemesini hangi para cinsinden yapmış olursa olsun, ödemeyi yapmış olduğu günkü muhasebe kayıtlarımıza TRY (Türk Lirası) cinsinden işlem yapıldığı tutar üzerinden iade hesaplaması yapılır.....
    https://www.bodisatravel.com/pattaya-bangkok-turu
    Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi
    Meşrutiyet Mah. Selanik Cad No:50/8 Kızılay Çankaya / Ankara
    0850 220 20 38


    Bu çıktı 19.04.2024 08:34 tarihinde verilmiştir. Bodisa Turizm ve Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.